Welkom

 

Welkom bij SkiserviceMontferland.nl,

Mijn naam is Dennis Brinkhuis, SkiserviceMontferland.nl is ontstaan vanuit mijn hobby en passie voor skiën en het onderhoud daarvan. Sinds 2015 onderhouden wij ski's en snowboard's van menig wintersporter in de regio. In 2015 zijn we klein begonnen.

Geen massa’s maar aandacht besteden aan kwaliteit, open en eerlijk en daar waar het kan een praatje en een bakje koffie.

Bij SkiserviceMontferland.nl kunt u terecht (gehele jaar en op afspraak) voor professioneel handmatig onderhoud van ski's en snowboard's en dat voor een nette prijs!

Waarom bij ons?

Wij hebben géén moderne werkplaats. Wij hebben niet de modernste machines. Wij brengen ze niet weg, maar we doen het zelf! Professioneel en handmatig onderhouden wij uw ski's en/of snowboard. Geen massa's op dure machines met alleen oog voor omzet, maar aandacht voor uw materiaal kortom enthousiast en gedreven. Goede service, persoonlijke benadering en open communicatie is waar we voor staan. Soms zijn we ook een beetje eigenzinnig in de goede zin van het woord en dat met een gezonde dosis humor beschikken we over een goede basis om het onderhoud goed uit te kunnen voeren.  

 

Contact

 

Skiservice Montferland.nl

Schoolstraat 26              

Beek 7037AS

T 00316-30886621

Onze "openingstijden" zijn altijd op afspraak!

( woe 19.00u - 21.00u    &  zat  9.00u - 12.00u )

 

LET OP! Bezoek is altijd op afspraak 

skiservicemontferland@gmail.com

Facebook: Skiservice Montferland.nl 

KvK: 69975507

BTW-id NL001864489B90


Laat ons weten wanneer u langs wilt komen!  U bent van harte welkom ( ook 's avonds ).

Copyright © 2021 Skiservice Montferland.nl